iCamp

98 % tevreden klanten

Stacks Image 2854
Onthaal
Aangekomen op de bestemming wacht je een hartelijke ontvangst door onze eigen medewerkers.
Enthousiasme en ervaring zijn de troeven van de Roan en Go4Camp medewerkers; ervaring in hun eigen leven, meestal hebben ze zelf kinderen en dikwijls kleinkinderen en ook ervaring met het reilen en zeilen tijdens een campingvakantie.
Vele van onze medewerkers hebben ook een lange staat van dienst en weten dus ook perfect wat onze klanten van hen verwachten.
Even kennismaken bij een drankje, vertellen wie is wie en waar is wat en dan samen naar je tent of caravan die zij even voordien nog eens goed gekeurd hebben of die wel netjes in orde is.
Onze medewerkers zijn ook vertrouwd met de omgeving en hebben benevens een heleboel praktische informatie wel altijd interessante tips voor bezoekjes en uitstappen in de regio in petto.
Op de campings in Italië en Frankrijk zijn het uitsluitend nederlandssprekende teams, in Kroatië, is het wettelijk verplicht lokale mensen in te zetten maar ook deze mensen zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en spreken en begrijpen altijd Engels of Duits.
Veranda of terras ?
Attentie! Nederlanders en Vlamingen spreken niet altijd dezelfde taal. De betekenis van sommige Nederlandse woorden en benamingen kan al eens verschillen tussen Nederland en België. Eén van die verschillen in betekenis is bijvoorbeeld dat, wanneer het over de beschrijving gaat van de stacaravans, men in Nederland spreekt over "veranda" wat in België "terras" genoemd wordt. Geen enkele stacaravan beschikt over wat Vlamingen een "veranda" noemen, maar wel over een al dan niet overdekt terras !
Accommodaties
De accommodaties in het aanbod van Go4Camp en Roan Camping Holidays zijn eigendom van de groep en worden door eigen teams opgezet en onderhouden.
De accommodaties aangeboden door Allcamps zijn eigendom van de camping of van een erkende campingorganisator. Deze accommodaties zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en worden geregeld door onze medewerkers bezocht zodat de permanente kwaliteit ervan kan gewaarborgd blijven. Het beheer van de accommodaties is in handen van de campingbeheerder, gastheer en/of gastvrouw op de camping. Elk technisch probleem zal door hen opgelost worden.
Zowel op de campingpagina's als in de uitgebreide accommodatiebeschrijving kunt u lezen hoeveel personen in elke accommodatie zijn toegestaan. U dient het juist aantal personen op te geven bij uw boeking. Indien u het aantal toegestane personen per accommodatie overschrijdt kan het zijn dat u de toegang geweigerd wordt.
Bij sommige accommodaties is de eindschoonmaak inclusief. Bij andere dient u dit zelf te verzorgen of er supplementair voor te betalen
Aankomst
In de reisdocumenten die u worden toegestuurd vindt u de aanwijzingen en aanbevelingen ivm aankomst - en vertrektijd. Weet u vooraf dat u later zal toekomen dan vragen wij u vriendelijk ons hierover tijdig informeren. Wij geven dit graag voor u door aan de camping om ongemakken bij aankomst te vermijden.
Bij aankomst betaalt u meestal een waarborg aan de campingreceptie of het onthaal ter plaatse. Deze ontvangt u terug indien u uw accommadatie bij vertrek weer in dezelfde staat achterlaat als waarin u deze ontvangen heeft. In sommige gevallen ontvangt u echter alleen de waarborg terug indien u binnen de vastgestelde vertrektijden vertrekt. Het bedrag van de waarborg vindt u terug in de reisdocumenten die u voor vertrek ontvangt. Houdt u er rekening mee dat de waarborgsom meestal contant voldaan dient te worden.
Extra’s
BBQ : Op de campingpagina's ziet u welke soorten barbecue zijn toegestaan: HK(houtskool, G(gas), E(electriciteit). Bij enkele accommodaties is er een gratis barbecue ter beschikking gedurende uw verblijf.
Babybedje : Bij veel accommodaties kunt u een babybed bijboeken. U dient zelf linnengoed voor het babybed mee te nemen. Soms past het babybed niet in de slaapkamer en dient dit in het woongedeelte geplaatst te worden.
Huisdieren :Indien u een huisdier wenst mee te nemen dient u dit bij uw boeking aan te geven. Niet op alle campings en in alle accomodaties zijn huisdieren toegestaan. Kijkt u op de campingpagina bij "Belangrijke info" of huisdieren zijn toegestaan.
Aan het zwembad : Op enkele campings (Italië en Frankrijk), is het verboden voor heren zogenaamde "shorts" te dragen. Zij dienen een strakke zwembroek te dragen, tevens is het op enkele campings verplicht een badmuts te dragen in het zwembad.
Bijzettentjes : zijn slechts op enkele campings toegestaan. Een bijzettentje mag niet gebruikt worden om het maximum aantal toegestane personen in de accommodatie te overschrijden. Het kan ook zijn dat u ter plaatse extra moet betalen voor het plaatsen van een bijzettentje. De maximale grootte van een bijzettentje is 2 x 2 meter. Wenst u een bijzettentje mee te nemen raden wij u aan dit bij de boeking te vermelden.
Sateliet-tv : Bijna in alle accommodaties is satelliettelevisie aanwezig. Dit wil echter niet altijd zeggen dat er ook Belgische en Nederlandse zenders te ontvangen zijn.
Prijzen
In de basisprijs zoals vermeld op de resp. .be websites van Roan, Go4Camp en AllCamps is inbegrepen: huur van uw accommodatie voor het aantal geboekte personen (*) inclusief verbruik van gas, water en electriciteit, standplaatskosten en gebruik van de campingfaciliteiten (**). De prijs is exclusief reserveringskosten en € 3 bijdrage garantiefonds reizen. Eventuele toeristenbelasting is niet inbegrepen in de prijs.
* Op Ca’Pasquali dient u ter plaatse te betalen voor een 6e persoon.
** Sommige campingfaciliteiten (vb wellness, gebruik van bepaalde sportinfrastructuur enz..) zijn ter plaatse te betalen.
Eventuële toeslagen voor gebruik van faciliteiten of extra diensten vindt U terug op de desbetreffende webpagina’s.
Annulatieverzekering niet inbegrepen maar aan te raden. Verkoop - en annulatievoorwaarden vindt U in extenso terug op de respectievelijke .be websites. U kan ook via iCamp een polis Allianz reisverzekering/annulatiedekking onderschrijven.